Gjuha:
×
Etiketë: gjykanoviç
Bota/Rajoni23 Shtator 2020
Është konstituar përbërja e re e kuvendit në Malin e Zi, në të cilin shumicën do ta kenë tre koalicionet: “Për ardhmërinë e Malit të Zi”, “Paqja është kombi ynë” dhe “E zeza mbi të...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.