×
Etiketë: frikësoheni
Lajme13 Gusht 2020
Neuropsikiatri Ferid Agani, ka thënë se pandemia e COVID-19 do të lë pasoja në shëndetin mendor të qytetarëve të Kosovës. “Qytetarët kanë funksionuar në rrethana të stresit kronik, stres nga infeksioni dhe vdekja dhe frika...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.