×
Etiketë: dardafon
Lajme22 Korrik 2020
Pas urdhrit të transferit nga përmbaruesi Ilir Mullhaxha autorizuar nga “Z-mobile” për tërheqjen e mjeteve nga Telekomi, fati i kësaj kompanie publike është i paqartë, pasi rrezikon të humbasin të gjithë shërbimet telefonike dhe të...
Ekonomi21 Korrik 2020
Lidhur me gjendjen në Telekom pas bllokimit llogarive bankare, ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka raportuar në Komisionin parlamentar për Ekonomi . Ai tha se pas një takimi që kanë pasur sot ndërmjet...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.