Gjuha:
×
Etiketë: bankën
Lajme28 Shtator 2020
Ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa zhvilloi sot një takim virtual me menaxherin e Bankës Botërore për Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, Massimiliano Paolucci, me udhëheqësen e Projektit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural (ARDP), Silvia Mauri,...
Banka25 Gusht 2020
Ministrja e Financave Hykmete Bajrami dhe drejtoresha për Kosovën e Bankës Botërore Linda van Gelder kanë nënshkruar sot Marrëveshjen e Grantit për projektin “Financimi i Emergjencës së Pandemisë”, në vlerë prej rreth 2 milionë euro....
Ekonomi29 Qershor 2020
Ministrja e Financave Hykmete Bajrami, ka nënshkruar sot marrëveshjen e kredisë me Bankën Botërore përmes Asociacionit Zhvillimor Ndërkombëtar, në vlerë prej 46 milionë euro për “Projektin Emergjent COVID-19 për Kosovën”. Mjetet financiare do të destinohen...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.