Gjuha:
×
Etiketë: arrtishmërisë
Lajme06 Gusht 2020
Ministria e Arsimit ka marrë vendim për anulimin e testit të arritshmërisë për vitin shkollor 2019-2020. Arsye për këtë vendim thuhet se është situata me COVID-19 në vend dhe ruajtja e shëndetit të të gjithë...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.