×
Etiketë: 20212025
Lajme30 Qershor 2020
Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri diskutoi me Drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsionit, Shaip Havolli, procesin e fillimit të hartimit të Strategjisë kundër korrupsionit për periudhën 2021-2025, transmeton Front ONline. Ai do të udhëheq dhe mbështet drejtimin strategjik...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.