[wp-story]

Ekonomi

SUPER ÇMIME DHE OFERTA NË PETROL COMPANY, 5 DITË RADHAZI PËR BLACK FRIDAY & 28 NENTOR

SUPER ÇMIME DHE OFERTA NË PETROL COMPANY, 5 DITË RADHAZI PËR BLACK FRIDAY & 28 NENTOR
14:12 | 26 Nëntor 2020

Kompania më e besueshme dhe më humane në vend “Petrol Company”, e cila njihet për cilësi në derivate dhe seriozitetin e sajë në punë, si dhe për ofertat e njëpasnjëshme e cila di të ofrojë për klientët e sajë, sot del me super ofertë me rastin e Black Friday dhe festës së 28 Nëntorit.

Benzinë 0.87 cent & Diesel 0.86 Cent / për Black Friday & 28 Nëntor në Petrol Company

🔥 SUPER ÇMIME PËR BLACK FRIDAY & 28 NËNTOR NË PETROL COMPANY!!! 🔥- Benzinë 0.87 cent- Diesel 0.86 cent – 20 % zbritje në Uje Xhami- 20% zbritje në Antifriz – Blej 3 Pica dhe merr një falas në Be Happy Restaurant ➡️ Oferta vlenë nga data : 26 – 30 Nëntor ; në të gjitha pikat e Petrol Company Festo më lirë, jeto më lirë me Petrol Company!

Posted by Petrol Company on Wednesday, November 25, 2020

Kësaj radhe Petrol Company ofron super çmime në derivate, marketet e sajë “One Stop Shop” si dhe në restaurantet “Be Happy”

Të gjithë klientët e Petrol Company për 5 ditë rresht nga sot me datë 26 Nëntor e deri me 30 Nëntor do të furnizohen me super çmime në derivatet cilësore të Petrol Company:  Benzinë 0.87 cent ndërsa Diesel 0.86 cent.

Zbritje në marketet “One Sopt Shop

– 20 % zbritje në Uje Xhami

– 20% zbritje në Antifriz

Super ofertë në “Be Happy Restaurant”

– Blej 3 Pica dhe merr një falas në Be Happy Restaurant

Oferta vlenë në të gjitha pikat e Petrol Company. Vizitoni pikat e Petrol Company dhe festoni më lire!

Petrol Company uron Festën Kombëtare “28 Nëntori” të gjithë shqipëtarëve në mbarë botën! “Me dashuri nga Petrol Company”

Artikull i sponzorizuar

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera