Kronika

Suharekë, nuk vetizolohet, por haset duke punuar në një kafene

Suharekë, nuk vetizolohet, por haset duke punuar në një kafene
12:02 | 18 Korrik 2020

Dje në fshatin Reshtan të Komunës së Suharekës një mashkull kosovar i mitur, nuk ka respektuar masën e vet-izolimit dhe është hasur duke punuar në një kafene.

Ndaj të njëjtit është iniciuar rast, ndërsa Inspektorët Komunal kanë mbyllur lokalin.

 

Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.
Njoftimi i policisë:
“Është iniciuar rast ndaj të dyshuarit mashkull  kosovar i mitur, pasi që i njëjti nuk ka respektuar masën e vet-izolimit dhe është hasur duke punuar në një kafe. Inspektorët Komunal kanë mbyllur lokalin. Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt”. 

 

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera