Infografika

Statistikat e rasteve me COVID-19 në rajon. Ja si qëndron Kosova

Statistikat e rasteve me COVID-19 në rajon. Ja si qëndron Kosova
16:16 | 30 Shtator 2020
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera