Hulumtime

Stafi Kadri Veselit shpenzoi  216 mijë euro për 3 muaj

Stafi Kadri Veselit shpenzoi  216 mijë euro për 3 muaj
10:34 | 28 Gusht 2019

Stafi politik i angazhuar në Kuvendin e Kosovës vetëm gjatë 3 muajve të parë të këtij viti (janar, shkurt, mars) ka shpenzuar hiç më pakë se 216 mijë euro.

Në bazë të dokumenteve që ka siguruar “Front Online” shihet se vetëm për paga të stafit gjatë tre mujorit të parë të këtij viti janë shpenzuar 201 mijë euro, deri sa pjesa tjetër janë shpenzime për mallra dhe shërbime.

Në raportin e siguruar thuhet se për mëditje të: Agim Ratkoceri, Levent Bus, Ndue Ukaj Gazmend Krasniqi, Blerand Stavileci, Adri Nurellari, Armend Nimani, Erim Berisha, Avni Bytyçi, Gazmend Krasniqi, Bilgin Begleri, Valmir Klaiqi vetëm gjatë tre mujorit të parë të këtij viti janë shpenzuar mbi 4 mijë euro.

Mëditjet për udhëtime zyrtare:

 • Agim Ratkoceri                  78,00 euro
 • Levent Bus                          180,00 euro
 • Agim Ratkoceri                  78,00 euro
 • Ndue Ukaj                            79,00 euro
 • Agim Ratkoceri                   79,00 euro
 • Ndue Ukaj                            78,00 euro
 • Gazmend Krasniqi              78,00 euro
 • Blerand Stavileci                 135,00 euro
 • Gazmend Krasniqi              198,00 euro
 • Adri Nurellari                      264,00 euro
 • Armend Nimani                  135,00 euro
 • Erim Berisha                       180,00 euro
 • Levent Bus                           270,00 euro
 • Avni Bytyqi                          555,00 euro
 • Gazmend Krasniqi             555,00 euro
 • Bilgin Begleri                      180,00 euro
 • Valmir Klaiqi                      135,00 euro
 • Levent Bus                          135,00 euro
 • Blerand Stavileci               550,00 euro

 

Po ashtu, edhe 7,946 euro tjera janë shpenzuar për akomodim për udhëtime zyrtare jashtë shtetit. Në bazë të dhënave të siguruara nga Front Online shihet se këto mjete i kanë shpenzuar:

Akomodim gjatë udhëtimit zyrtar jashtë shtetit:

 • Gazmend Krasniqi                                  1,513 euro
 • Avni Bytyqi                                               2,666 euro
 • Blerand Stavileci                                     1,726 euro
 • Agim Ratkoceri                                        45,00 euro
 • Levent Bus                                                66,00 euro
 • Agim Ratkoceri                                        50,00 euro
 • Ndue Ukaj                                                  50,00 euro
 • Agim Ratkoceri                                         79,00 euro
 • Ndue Ukaj                                                  79,00 euro
 • SVISSOTEL THE BOSPHORUS           318,32 euro
 • SVISSOTEL THE BOSPHORUS           308,68 euro
 • SVISSOTEL THE BOSPHORUS           308,68 euro
 • SVISSOTEL THE BOSPHORUS           308,68 euro
 • SVISSOTEL THE BOSPHORUS           308,68 euro
 • Levent Bus                                                 117,00 euro

 

Po ashtu, stafi politik në Kuvendin e Kosovës në bazë të dokumenteve të siguruara shihet se një shumë të mjeteve e ka shpenzuar edhe për shpenzime tjera për udhëtime zyrtare jashtë vendit, deri sa mbi 1000 euro tjera po ashtu ata i kanë shpenzuar edhe për mbushje telefonike / Front Online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menaxho shpenzimet dhe fito zbritje me aplikacionin e Petrol Company

Të tjera