[wp-story]

Lajme

Stafi i policisë në Pejë dhurojnë gjak

Stafi i policisë në Pejë dhurojnë gjak
11:32 | 19 Qershor 2020

Drejtori Rajonal dhe stafi komandues pranё Drejtorisё Rajonale tё Policisë sё Kosovës në Pejë, sot me datё 19.06.2020, edhe ne kohë pandemie dhuruan gjak ne Spitalin Rajonal nё Pejё.

“Policia e Kosovës dhe pjesëtarët e saj, si gjithmonë në shërbim të qytetarëve të vendit, përmes aktit human të dhurimit të gjakut i cili shpëton jetë njerëzish, po tregon përkushtimin dhe angazhimin e pakursyer ndaj qytetarëve dhe vendit”, thuhet në njoftimin për media.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera