[wp-story]

Lajme

Spitali në Pejë pa energji elektrike, mbetet në terr për 1 orë

Spitali në Pejë pa energji elektrike, mbetet në terr për 1 orë
19:08 | 20 Tetor 2020

Spitali i Përgjithshëm në Pejë në orët e pasdites të së martës ka mbetur në terr.

Reparti i Mushkërive në këtë spital ishte pa energji elektrike më shumë se një orë.

Lexuesit thonë se ende nuk i kanë marrë shërbimet mjekësore dhe po presin derisa të vije sërish energjia elektrike.

 

 

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera