Lajme

Spanja dhe Sllovakia nuk ndryshojnë qëndrim për Kosovën (VIDEO)

Spanja dhe Sllovakia nuk ndryshojnë qëndrim për Kosovën (VIDEO)
21:17 | 20 Korrik 2020

Më shumë se 12 vjet që nga shpallja e Pavarësisë, pesë vende anëtare të Bashkimit Evropian vazhdojnë të refuzojnë që ta njohin shtetësinë e Kosovës.

Por a pritet që së shpejti të ketë ndryshim qëndrimi? – këtë e mësoni në kronikën poshtë.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera