Lajme

Sot rifillon puna në ambulancat specialistike

Sot rifillon puna në ambulancat specialistike
08:17 | 22 Shtator 2021

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se nga sot do të rikthehet puna në ambulanca specialistike, për shkak të rënies së numrit të pacientëve të spitalizuar me COVID-19.

Poashtu, nga e hëna hapësirat e klinikave interne janë liruar dhe më nuk ka pacientë me koronavirus.

Pritet që pas dezinfektimit të hapësirave klinikat të kthehen në hapësirat e tyre.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera