Lajme

Sot prezantohet projektligji për qeverinë

Sot prezantohet projektligji për qeverinë
08:23 | 01 Korrik 2020

Sot do të prezantohet projektligji për qeverinë

Zëvendëskryeministri i parë i Kosovës, Besnik Tahiri, sot me fillim prej orës 15:00 do të mbajë konferencë për media.

Gjatë konferencës Tahiri do të prezantojë Projektligjin për Qeverinë, i cili do të publikohet në platformën e diskutimeve publike, ku opinioni do të ketë mundësi të njihet me këtë projektligj dhe të jap rekomandime.

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera