[wp-story]

Lajme

Sot në orën 18:00 pritet të fillojë numërimi i votave me kusht

Sot në orën 18:00 pritet të fillojë numërimi i votave me kusht
16:13 | 28 Shkurt 2021

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pritet të filloj procesi i numërimit të votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta.

Procesi do të fillojë në ora 18:00 të ditës së sotme.

Deri tani nga KQZ janë numëruar votat e rregullta dhe ato me postë.

Nga votat e rregullta fitues të zgjedhejve ka dalur Lëvizja Vetëvendsoje me 47.85% të votave, e pasuar nga PDK me 17.41% dhe LDK me 13.08%.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera