Opinione

Sot më shumë se kurrë kemi nevojë për unitet

Sot më shumë se kurrë kemi nevojë për unitet
09:29 | 22 Nëntor 2022

Shembull që duhet vlerësuar lartë dhe duhet ndjekur edhe subjektet tjera politike sot më shumë se kurrë kemi nevojë për unitet.

Koncenzuesi nacional bashkërendimi i veprimeve politike i gjithë spektrit politik është më se i nevojshëm pozita dhe opozita duhet të jenë bashkë në këto momente të vështira për vendin .

Garat politike në demokraci nuk ndalen kurrë por në momentet e tilla në qfarë gjendet aktualisht vendi duhet lënë menjanë interesat partiake .

Personalisht kam pritur një qasje të tillë konstruktive nga PDK-ja dhe i përgëzoj për maturine politike ,njëhkohësisht i ftojë të jenë promotor të arritjes së koncenzusit politik në vendin tonë , PDK -ja si subjekt politik me kontribut të veqantë që i ka prirë proceseve më të rëndësishme dhe më të vështira për vendin. Kam besim të plotë se edhe tani do të jap gjithë çfarë është e nevojshme për situatën në të cilën gjindemi .

Faton Hasani, Biznismen nga Ferizaj

“Frika ime është përballja me publikun”, thotë banori/banorja i/e 12-të i/e BBVK

Të tjera