[wp-story]

Lajme

Sot mblidhet Qeveria në largim

Sot mblidhet Qeveria në largim
08:00 | 17 Dhjetor 2019

Qeveria në largim në krye me Ramush Haradinajn sot do të mblidhet nga ora 13:00 për shqyrtimin e disa vendimeve.

Në mesin e tyre pritet të jenë Drafti i Platformës Vjetore të Politikës së Intelegjencës dhe Sigurisë, shpronësimet e përhershme në lidhje me “Ndërtimin e Parkut të Energjisë”, me shpronësimet në lidhje me “Ndërtimin e Parkut të Biznesit” në Skenderaj.

Gjithsej janë 10 vendime që do të marrë Qeveria sot.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera