Lajme

Sot mblidhet KQZ-ja

Sot mblidhet KQZ-ja
08:08 | 06 Korrik 2022

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë seancën e radhës nga ora 13:30.

Në njoftimin e lëshuar thuhet se në rend dite janë gjashtë pika.

Rendi i plotë i ditës:

1. Hyrje: Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së:

2. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes Nr.17 dhe 18-2022

3. Aktivitetet e SKQZ-së:

4. Aktivitetet e ZRPPC-së:

5. Raport i Këshillave të KQZ-së:

• Këshilli për Operacione Zgjedhore:

– Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit “Analizë e adresave – Krahasimet me bazën e të dhënave të Departamentit të Prodhimit të Dokumenteve dhe Departamentit të Gjendjes Civile,
– Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit “Hulumtimi dhe analizimi i fletëvotimeve të pavlefshme për Zgjedhjet Lokale 2021”,

– Shqyrtimi dhe miratimi i Projektit “Informimi dhe Edukimi i Votuesve të Rinj për Zgjedhje”.

• Këshilli për Çështje Ligjore:

– Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës për zëvendësimin e anëtarit të Kuvendit Komunal në Shtërpcë.

• Komiteti i Auditimit të Brendshëm të KQZ-së

– Njoftim për aktivitetin e AB për periudhën TM1 2022 ;

– Njoftimi dhe diskutimi i Raportit të Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2021,

– Shqyrtimi dhe aprovimi i Planit për zbatimin e rekomandimeve të ZKA.

• Këshilli për Marrëdhënie me Jashtë

– Shqyrtimi dhe miratimi i propozimit për aplikim të KQZ-së, për postin e Zëvendës Kryesuesit të AWEB-it.
– Shqyrtimi dhe miratimi i letrës së Qëllimit për themelimin e Asociacionit Pan Evropian të Zgjedhjeve.
– Shqyrtimi dhe miratimi i pjesëmarrjes së KQZ-së në Konferencën e 19-të Evropiane e Trupave të Menaxhimit të Zgjedhjeve me temën: “Inteligjenca artificiale dhe integriteti i zgjedhjeve”.
– Shqyrtimi dhe miratimi i pjesëmarrjes së KQZ-së në vëzhgimin e Zgjedhjeve Parlamentare në Letoni që, mbahen më 1 tetor 2022.

6. Të ndryshme.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera