[wp-story]

Lajme

Sot dita e fundit për dorëzimin e listave për deputetë

Sot dita e fundit për dorëzimin e listave për deputetë
08:13 | 06 Shtator 2019
Sot mbyllet afati për certifikimin e subjekteve politike dhe kandidatëve të cilët duan të marrin pjesë në zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit.

Të gjitha partitë politike, koalicionet, iniciativat qytetare dhe kandidatët e pavarur, duhet të dorëzojnë kërkesën për certifikim në Zyrën për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim pranë KQZ-së deri në mesnatë.

Deri më tani, vetëm dy subjekte kanë aplikuar për të marrë pjesë në zgjedhje, por sigurisht që gjatë ditës së sotme edhe partitë e tjera pritet të aplikojnë dhe të dorëzojnë listat e kandidatëve për deputetë.

Ndryshe, procesi i certifikimit të subjekteve politike dhe kandidatëve më pas do të zgjasë deri më 10 shtator.

Afati për zëvendësimin e kandidatëve do të jetë nga 8 shtatori deri më 17 shtator.

Ndërsa, publikimi i listave të kandidatëve të certifikuar do të bëhet deri më 10 shtator.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera