Lajme

Solidaritet i madh për rastin e 87-vjeçares nga Rakoshi i Istogut

Solidaritet i madh për rastin e 87-vjeçares nga Rakoshi i Istogut
15:52 | 27 Korrik 2020

Pas historisë së Zojë Haxhijajt ka pasur një solidarizim të jashtëzakonshëm të të gjithë shqiptarëve kudo që jetojnë.

Në shtëpinë e 87-vjeçares e cila jeton e vetme në fshatin Rakosh të Istogut sot ka shkuar edhe këngëtari Labinot Tahiri, që njihet për aksionet e tij humanitare.

Labi ka konfirmuar që përpos pensionit që e moshuara merr nga shteti, fondacioni i tij do t’i sigurojë edhe një pension prej 200 euro në muaj.

 

 

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera