[wp-story]

Lajme

“S’ka nevojë për gjendje të jashtëzakonshme, nuk është gjendje lufte”

“S’ka nevojë për gjendje të jashtëzakonshme, nuk është gjendje lufte”
20:28 | 11 Korrik 2020

Ish-ambasadorja e Kosovës në Itali, Alma Lama, thotë se nuk ka nevoje për gjendje të jashtëzakonshme pasi nuk është gjendje lufte.

Lama thotë se duhet të respektohen masat parandaluese dhe duhet të mbahet disiplina në mënyrë që të parandalohet përhapja e Covid-19.

Shkrimi i plotë i Lames:

Nuk ka nevoje per gjendje te jashtezakonshme pasi nuk eshte gjendje lufte.Duhet te respektohen masat parandaluese. Duhet disipline.
Pika e pare: mbajtja e maskes ne ambjente te mbyllura dhe distanca prej 1 meter duhet te kthehet ne detyrim.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera