Lajme

Situatë e rënduar në Spitalin e Gjakovës: 45 pacientë janë duke u trajtuar për Covid-19

Situatë e rënduar në Spitalin e Gjakovës: 45 pacientë janë duke u trajtuar për Covid-19
11:43 | 15 Gusht 2020

Rastet me Covid-19 janë duke u rritur në Kosovë. Tashmë pacientë të konfirmuar e të dyshimtë për koronavirus janë duke trajtuar edhe të gjitha spitalet rajonale në Kosovë.

Në Spitalin e Gjakovës ‘Isa Grezda’ janë të hospitalizuar 45 pacientë për Covid-19.

Nga ta 28 pacientë janë me oksigjeno terapi e 2 pacientë të tjerë janë në respirator.

Ky është njoftimi i plotë:

Raporti 24 rësh për Spitalin e Gjakovës, datë 15.08.20 ora 9 është:

45 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid

30 pacientë janë të konfirmuar COVID-19 POZITIV

2 pacientë negativ

9 pacientë presin rezultatet

4 pacientë do të testohen

28 pacientë me oksigjeno terapi,

2 pacientë janë në CPAP maske

2 pacientë janë në respiratorë

Covid pozitiv aktiv janë: 4 mjekë 15 infermiere dhe 3 stafe mbështesë

#mbajemasken

#mbajedistancen

#pastrojduart

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera