[wp-story]

Lajme

Situata me Covid-19, nis takimi virtual i Hotit me kryetarët e komunave

Situata me Covid-19, nis takimi virtual i Hotit me kryetarët e komunave
09:17 | 11 Korrik 2020

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka nisur takim virtual në mes kryetarëve të komunave dhe kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti.

Në këtë takim do të diskutohet situata me pandeminë Covid-19 që po mbizotëron në Kosovë.

Kryetarët e komunave pritet ta thonë fjalën e tyre rreth mundësisë për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme në vend.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera