Infografika

SITUATA ME COVID-19 NË KOSOVË GJATË VITIT 2021

SITUATA ME COVID-19 NË KOSOVË GJATË VITIT 2021
17:09 | 30 Dhjetor 2021
Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera