Lifestyle

Si të ndërtoni kocka të forta

Si të ndërtoni kocka të forta
16:15 | 23 Qershor 2020

Lidhjet lulëzojnë me kompresim dhe dekompresion, duke larë sipërfaqet e bashkimit me lëng sinovial.

Ju mund të ndihmoni në forcimin e kockave kur drejtoni sasinë e duhur të forcës përmes kockave, si përgjatë boshtit / kokrrës së rritjes së kockave, si dhe në një shumëllojshmëri këndesh drejt boshtit të kockave, transmeton lajmi.net.

Në këtë sekuencë lëvizjeje, përqendrohuni së pari në nyjet e këmbës dhe të këmbës, në përgatitje për të qëndruar në këmbë dhe ecje. Pastaj përqendrohuni në nyjet e kukave, legenit dhe shpinë.

Përparoni shtyllën kurrizore në brinjët, shpatullat, krahët dhe qafën. Praktikoni të gjitha lëvizjet duke u ulur së pari, pastaj duke qëndruar në këmbë, shkruan alternative medicine. Filloni të uleni për të lubrifikuar nyjet tuaja, pastaj shkoni përpara në këmbë, në mënyrë që të stimuloni kockat tuaja me peshë të plotë.

Ushtrimi 1

 • Qëndroni ose uluni në një banak në mënyrë që duart tuaja të mund të mbështeten në pëllëmbët e banakut, bërrylat e përkulur dhe tehët e shpatullave që mbështeten në brinjët, larg nga lobet e veshit.
 • Vendosni një leckë nën secilën pëllëmbë në mënyrë që duart tuaja të mund të rrëshqasin pa probleme mbi banak.
 • Vizatoni një figurë tetë me pëllëmbën tuaj të djathtë në banak.
 • Vizato një figurë tetë me pëllëmbën e majtë në banak.
 • Me të dy duart tuaja të djathta dhe të majta, njëkohësisht vizatoni tetëdhjetë figura në banak.
 • Ndërsa përparoni, rritni madhësinë e tetëdhjetë figurave tuaja. Lejoni brinjët tuaj të lëvizin me krahët.

Ushtrimi 2

 • Qëndroni përballë një muri të qetë, gjunjë të përkulur, këmbët në gjerësinë e shpatullave.
 • Vendosni duart tuaja në mur në lartësinë e shpatullave. Vizatoni një figurë tetë me dorën tuaj të djathtë. Vizatoni një figurë tetë me dorën tuaj të majtë. Vizatoni tetë figura njëkohësisht me duart tuaja të djathta dhe të majta.
 • Ndërsa rritet rehatia juaj, rritni madhësinë e tetëdhjetë figurave. Përfshini lëvizjet e brinjëve, shpinës dhe shpatullave tuaja.

Ushtrimi 3

 • Uluni ose qëndroni në këmbë dhe përkulni bërrylat.
 • Mbajeni bërrylën tuaj të djathtë me dorën e majtë dhe bërrylën e majtë me dorën e djathtë.
 • Vizatoni tetë figura para kockave të gjoksit, drejt murit në të djathtë, drejt murit në të majtë, lart sipër jush në tavan.

Ushtrimi 4

 • Vizatoni tetë figura në ajër me duart e kapura dhe bërrylat drejt.
 • Vizatoni tetë figura në ajër përpara kockave të gjoksit.
 • Ndiqni lëvizjen e duarve me hundën dhe sytë tuaj.

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera