Infografika

Shumat e majme që fitojnë në sekondë gjigantët teknologjikë

Shumat e majme që fitojnë në sekondë gjigantët teknologjikë
13:58 | 24 Nëntor 2021
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera