Lajme

Shtyhet seanca për të enjten

Shtyhet seanca për të enjten
07:39 | 24 Qershor 2020

Seanca e gjatë plenare e Kuvendit të Kosovës është shtyrë për të enjten.

Grupet Parlamentare të Vetëvendosjes dhe LDK-së i tërhoqën fjalimet e tyre, ndërsa për votimin e rezolutës nuk pati kuorum.

Kjo rezolutë sipas propozuesit Memli Krasniqi të PDK-së do të votohet në seancën e radhës.

Artani: Stresi e Andi u gëzuan për ndarjen e Julit, s’duhet t’iu gëzohesh fatkeqësive të të tjerëve (VIDEO)

Të tjera