Lajme

Shtyhet ekzekutimi i Vendimit të Inspektoratit për kthimin në punë të Basri Sejdiun

Shtyhet ekzekutimi i Vendimit të Inspektoratit për kthimin në punë të Basri Sejdiun
14:42 | 14 Tetor 2020

Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Bordit Drejtues, duke shtyrë kështu ekzekutimin e Vendimit të Inspektoratit të Punës për rastin e Basri Sejdiut.

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, ka pranuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, Aktvendimin A.nr.1690/2020, përmes së cilit është njoftuar se është aprovuar kërkesa e Bordit Drejtues të ShSKUK-së, për shtyrje të ekzekutimit të Vendimit të Inspektoratit të Punës, me nr. 7389 të datës 05.10.2020,  për kthim në punë të ish-drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së, Basri Sejdiu, deri në vendimin definitiv gjyqësor, sipas padisë së bërë nga Bordi Drejtues i ShSKUK-së.

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera