Lajme

Shtohet numri i zyrtarëve policorë të Kosovës para OVL-së

Shtohet numri i zyrtarëve policorë të Kosovës para OVL-së
15:04 | 25 Shtator 2020

Është shtuar numri i zyrtarëve policor të Kosovës, para zyrave të OVL-UÇK, pas daljes së disa zyrtarëve të EULEX-it raporton Front Online.

Disa qytetarë, pjesëtarë të UÇK-së kanë ndjekur tre zyrtarët e parë policorë të EULEX-it, të cilët dolën jashtë zyrave, e i kanë gjuajtur me shishe dhe i kanë fyer.

Pas kësaj ata i janë kthyer edhe zyrtarëve tjerë policorë të cilët ishin te zyrat e organizatës e që tentonin të shkonin, por që u kthyen prapë brenda.

Policia e Kosovës është munduar t’i ndal ata në mënyrë që të mos eskaloj situata.

 

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/331686451612474/

 

 

Shumë sport në platformën Artmotion, sezoni i ri në ligat më të forta të botës sjellë shumë ekskluzivitete

Të tjera