Lajme

Shtimi i prezencës së Policisë në veri, deklarohet ministri Sveçla

Shtimi i prezencës së Policisë në veri, deklarohet ministri Sveçla
21:43 | 08 Dhjetor 2022

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla është deklaruar pasi është marrë vendim që të shtohet numri i Policëve në veri të vendit.

Përmes, një postimi në profilin e tij në rrjetin social Facebook, Sveçla ka shkruar se i lusin të gjithë qytetarët qytetarët të ruajnë qetësinë dhe të bashkëpunojnë me Policinë e Kosovës të cilët janë duke u angazhuar për rend dhe siguri për të gjithë qytetarët pa asnjë dallim.

Policia e Kosovës: Do ta rrisim prezencën në veri

Postimi i tij i plotë:

Policia e Kosovës ka mandat dhe detyrë ofrimin e sigurisë, garantimin e rendit dhe sundimin e ligjit.

Ditëve të fundit, pas sulmeve të njëpasnjëshme të armatosura ndaj zyrtarëve policor dhe qytetarëve në veri të vendit, rritja e prezencës policore me qëllim të ofrimit të sigurisë për të gjithë qytetarët është vlerësuar e domosdoshme.

Sipas njoftimit tashmë zyrtar të Policisë së Kosovës, sot është shtuar prezenca e policisë së rendit në veri të vendit.

Lusim të gjithë qytetarët të ruajnë qetësinë dhe të bashkëpunojnë me Policinë e Kosovës të cilët janë duke u angazhuar për rend dhe siguri për të gjithë qytetarët pa asnjë dallim.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera