[wp-story]

Kronika

Shtime, arrestohet 22-vjeçari pasi ​inskenoi grabitjen për të mbuluar humbjen në bastore

Shtime, arrestohet 22-vjeçari pasi ​inskenoi grabitjen për të mbuluar humbjen në bastore
21:09 | 06 Prill 2021

Policia e Kosovës ka arrestuar sot në Shtime shtetasin kosovar A.A. (22), për shkak të dyshimeve se i njëjti, me qëllim të mbulimit të humbjes të parave në bastore, kishte inskenuar rastin e grabitjes së tij një ditë më parë.

I dyshuari, më 05.04.2021, kishte paraqitur në polici rastin e grabitjes duke deklaruar se nga persona të panjohur iu kishin grabitur 350 euro në Shtime, në rrugën “14 Dhjetori”.

Hetimet e mëtejme kanë rezultuar me deklarimin në prani të avokatit mbrojtës si dhe pranimin në tërësi të inskenimit të rastit nga vetë i dyshuari me qëllim të arsyetimit para familjarëve për humbjen e parave në bastore.

Me vendim të prokurorit të shtetit, i dyshuari lirohet dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera