Lajme

SHSKUK: Kemi mbi 100 pacientë me Covid-19 që kërkojnë kujdes shëndetësor

SHSKUK: Kemi mbi 100 pacientë me Covid-19 që kërkojnë kujdes shëndetësor
16:59 | 22 Qershor 2020

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se ka rritje të rasteve të pacientëve të shtrirë me Covid-19.

Sipas SHSKUK, janë mbi 100 pacientë që kërkojnë kujdes shëndetësor.

“Përveç infektives, kemi në funksion edhe Klinikën e Dermatologjisë dhe Pulmologjisë. Mjekësia Sportive, hapet nga dita e martë, 23 Qershor 2020 dhe në të vendosen rastet që kanë nevojë për CPAP dhe të intubuar”.

“Sipas nevojës dhe situatës epidemiologjike do të lirohen edhe hapësira tjera në QKUK dhe Spitalet e Përgjithshme”.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera