[wp-story]

Bota/Rajoni

Shqiptarët e Luginës bëhen pjesë aktive e diplomacisë shqiptare

Shqiptarët e Luginës bëhen pjesë aktive e diplomacisë shqiptare
16:58 | 10 Shtator 2020

Përfundimisht edhe shqiptarët nga Lugina e Preshevës bëhen pjesë aktive e diplomacisë shqiptare.

Si pjesë e ndërmarrjes strategjike e programatike për të forcuar rrolin e Luginës së Preshevës në diplomaci është emëruar Valon Gashi si këshilltar në Ambasadën e Shqipërisë në Zvicër.

Me detyrë të veçantë për përkujdesjen e diasporës së Luginës të Preshevës, mundësi më afër vendlindjes dhe mekanizëm për të trajtuar sfidat me të cilat ballafaqohen.

Shumë shpejt edhe emërime të tjera nga Lugina.

Urime, thuhet në shkrimin e Ragmi Mustafës.

 

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera