[wp-story]

Infografika

Shqipëria dhe Kosova me më së paku teste për COVID-19 në rajon

Shqipëria dhe Kosova me më së paku teste për COVID-19 në rajon
15:56 | 29 Dhjetor 2020
“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera