Infografika

Shqipëria dhe Kosova me më së paku teste për COVID-19 në rajon

Shqipëria dhe Kosova me më së paku teste për COVID-19 në rajon
14:31 | 17 Shtator 2020
1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera