Vip

Shpërthejnë talljet me dështimin e koncerit të Unikkatilit

Shpërthejnë talljet me dështimin e koncerit të Unikkatilit
23:22 | 04 Gusht 2022

Para disa ditësh reperi shqiptar që jeton dhe vepron në SHBA, Unikkatil anuloi koncertin që pritej të mbahej në Prishtinë.

Shkak i anulimit ishte numri i vogël i pjesëmarrësve.

E ky dështim i këtij koncerti bëri që në rrjetin social Twitter, të nisin talljet masive.

 

Theksojmë që para disa ditësh Unikkatil lansoi projektin e ri muzikor të titulluar ‘Je ngulë’.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera