Infografika

Shpendi ende pa shtëpi, euro në bankë i ka mbi 3 mijë

Shpendi ende pa shtëpi, euro në bankë i ka mbi 3 mijë
15:21 | 08 Gusht 2020

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera