Lajme

Shpend Ahmeti ka një lutje për qytetarët e Prishtinës

Shpend Ahmeti ka një lutje për qytetarët e Prishtinës
12:34 | 16 Qershor 2020

Kreu i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka kërkuar nga qytetarët që të kenë kujdes të shtuar pas rritjes së rasteve me coronavirus.

Ai thotë se lajmi i mirë është se nuk janë shtuar rastet me komplikime më të rënda, andaj kërkon që masat të respektohen.

Postimi i tij:

Shifrat e fundit të rasteve të reja me Coronavirus janë alarmante!

Ju lusim shumë që bashkë të vazhdojmë me kujdes të shtuar, në mënyrë që ministria dhe IKSHP të mos i rikthejnë masat drastike.

Lajmi i mirë është se nuk janë shtuar rastet me komplikime më të rënda, andaj të respektojmë masat që kjo të vazhdojë.

Vazhdoni t’i mbani maskat, dezinfektoni duart dhe mbani distancë.

https://www.facebook.com/ShpendAhmetii/posts/3042035439199616

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera