[wp-story]

Video

Shpejtim Bulliqi i bashkohet Lëvizjes Vetëvendosje

Shpejtim Bulliqi i bashkohet Lëvizjes Vetëvendosje
15:26 | 16 Gusht 2019

Kryesuesi i Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, njëherësh ish deputet i LDK-së, Shpejtim Bulliqi ka aderuar në Lëvizjen Vetëvendosje.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera