Lajme

Shkuan në të pame, 17 persona në Gjilan infektohen me Covid-19

Shkuan në të pame, 17 persona në Gjilan infektohen me Covid-19
12:55 | 14 Tetor 2020

Ditëve të fundit në komunën e Gjilanit, janë shtuar rastet me Covid-19.

Krytari Lutfi Haziri përmes një konference ka treguar se në qytetin e Gjilanit, deri më tani 78 raste janë aktive kurse 17 persona janë te hospitalisuar.

Ai ka thënë se tani në Spitalin Regjional është numri më i vogël i personave të cilët kanë kërkuar ndihmë në Infektivë.

Për pak ditë sipas tij janë infektuar 17 persona, derisa ai thotë se këta persona kanë marrë virusin në tri të pame për kryeshëndosh, në lokacione të ndryshme.

Haziri ka apeluar qytetarët, të bartin maskat dhe mos të marrin shërbime të ndryshme pa masa mbrojtëse.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera