[wp-story]

Lajme

Shkodra: I kemi bashkuar forcat për ta ndihmuar shtetin

Shkodra: I kemi bashkuar forcat për ta ndihmuar shtetin
20:27 | 20 Gusht 2019

Magbule Shkodra, zëvendësministre e Zhvillimit rajonal përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka komentuar koalicionin mes AAK-së dhe PSD-së.

 Ja statusi i plotë i saj:

Koalicioni i jonē ( AAK) me PSD nuk është vetëm një koalicion para zgjedhor por është një bashkim i forcave politike për t’a ndihmuar shtetin tonë në udhëkryqin të cilin gjendemi. Ky udhëkryq kërkon përgjigje në tri temat kryesore për të cilat AAK ka përgjigje të qarta : 1. Taksa 100% hiqet, kur Serbia e garanton njohjen e Kosovës. 2. Nuk ka ndryshim të kufijve të Kosovës. 3. Nuk ka Dodik Republikë brenda Republikës së Kosovës.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera