Lajme

SHKK parandalon futjen e substancave narkotike në QP Prizren

SHKK parandalon futjen e substancave narkotike në QP Prizren
15:28 | 27 Shtator 2020

Shërbimi Korrektues i Kosovës parandaloi futjen e drogës në qendrën e paraburgimit në Prizren.

SHKK përmes një postimi në facebook tregouan se rreth orë 8:20 ndodhi tentativa për futjen e substancave narkotike në këtë qendër.Pasi që oficerët vërejtën lëvizje të dyshimta të burgosurve, bastisëm dhomat e tyre ku në një nga dhomat u gjet një shishe e plastikës, gjysmë litri e shpuar e cila dyshohet se mund të përdoret për konsum të narkotikëve.

Gjatë bastisjes u kuptua se narkotikë po hudhen nga rruga dhe mund të kenë mbetur në kulm, ku pas kontrollit u gjet një pako cigare e cila në brendi kishte narkotik.I paraburgosuri i dyshuar se narkotikët kanë qenë të dedikuar për të, është ndarë dhe është inicuar procedurë diciplinore ndaj tij.

Ky është postimi i tyre i plotë:

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera