[wp-story]

Lajme

Shiringa, flliqësira dhe marrëzira, stacioni i autobusëve në Istog në gjendje alarmante

Shiringa, flliqësira dhe marrëzira, stacioni i autobusëve në Istog në gjendje alarmante
10:40 | 05 Shtator 2019

Stacioni i autobusëve në Istog është përballur me probleme të ndryshme që nga paslufta.

Gjendja e tij edhe pas 20 vitesh është alarmante e shqetësuese. Mjafton të shikosh toaletet aty për të parë tmerrin me sy.

Shiringa e papastërti, sikur mos të ekzistonte dorë njeriu që 20 vite.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera