Ekonomi

Shijoni coctelin “Paido Sumer Love”

Shijoni coctelin “Paido Sumer Love”
15:58 | 20 Qershor 2022

Paido Sumer Love është coctel që do tu freskoj shpirtin tuaj gjatë ditëve të nxehta të verës. E përgatitur me Paido, pije kjo që këshillohet të përdorët, pasi që pija me pak kalori i siguron trupit lëndë ushqyese të rëndësishme dhe është e pasur me vitamina B6 dhe B12.

 

Për ta përgatitur coctel “Paido Sumer Love” iu duhen Paido, kubeza akulli, 40 ml Amareto, lëng i freskët limoni, si dhe qershi ose portokall. Përndryshe Paido Soda është plotësisht pa ngjyra artificiale dhe është bërë vetëm me përbërës tej cilësisë së lartë. Me vetëm 20 kalori për 100 ml, Paido Soda është një nga pijet freskuese me pak kalori.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera