[wp-story]

Bota/Rajoni

Sherri me grushte midis të moshuarve përfundon rëndë

Sherri me grushte midis të moshuarve përfundon rëndë
22:33 | 15 Janar 2020

Një burrë grushtoi fort fqinjin e tij pas një mosmarrëveshje të gjatë për parkimin privat.

Anthony John, 68 vjeç, u kthye për të marrë makinën e tij në Havard Jones në Neath të Britanisë, duke lënë fqinjin e tij 66-vjeçar në tokë duke i shkaktuar fraktura. Ngjarja ndodhi korrikun e kaluar.

66 vjeçaroi pësoi dëm të rëndë, ndërsa agresori iu dha një dënim prej 9 muaj burg. Ai gjithashtu duhet të përfundojë një kurs dhe të paguajë 2.500 kompensim. Ekziston një urdhër ndalimi tre vjeçar që ndalon Anthony John të kontaktojë viktimën e tij.

Dyfed Thomas, duke ndjekur penalisht rastin, tha më 1 korrik të vitit të kaluar se John ishte duke larë makinën e tij jashtë shtëpisë, kur viktima eci përpara me qenin duke shkëmbyen disa fjalë që shpejt u kthyen në dhunë të fortë.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera