Lajme

Shërohet nga Covid-19, kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

Shërohet nga Covid-19, kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës
17:34 | 04 Korrik 2020

Valon Prestreshi, kryetar i Autoritetit Kosovar i Konkurrencës, sot është shëruar nga virusi Covid-19.

Ai këtë lajm e bëri të ditur në rrjetin social Facebook.

“Të dashur familjar dhe miq,

Sot, pas testimit të tretë për Covid 19, kam dalur Negativ.

Nga e hëna, Autoriteti i Konkurrencës zgjohet nga gjumi”, ka shkruar ai.

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera