Front TV

Shefi i GP të LDK-së i kërkon opozitës që t’i votojnë marrëveshjet ndërkombëtare

Shefi i GP të LDK-së i kërkon opozitës që t’i votojnë marrëveshjet ndërkombëtare
10:52 | 23 Qershor 2020

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Arben Gashi, në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës, ku po diskutohet votimi i disa marrëveshjeve ndërkombëtare ka kërkuar nga deputetët e partive opozitare që të marrinë pjesë në votim.

Gashi, tha se votimi i këtyre marrëveshjeve e ndihmon ekonomin e vendit.

“Këto marrëveshje janë me interes për vendin, ne po ju kërkojmë që ti përkrahini për interesin e qytetarëve dhe presim nga ju që ti përkrahin, nëse ju nuk doni me i përkrah dhe doni me than se ne jemi sjellë në këtë formë para disa vite ne i kuptojmë sjelljet tuaja por nuk i mirëkuptojmë ato”, deklaroi Gashi.

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/314968459669576/

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera