Ekonomi

“Sharr Travel” organizon super mbrëmje me “Pro Band” dhe Ganen në “Grande Blue Fafa”

“Sharr Travel” organizon super mbrëmje me “Pro Band” dhe Ganen në “Grande Blue Fafa”
09:33 | 23 Nëntor 2021

Kompania më e madhe turistike në vend “Sharr Travel” për nder të festës së 28 nëntorit ka përgatitur një oferte të çmendur për klientët e saj. Për vetëm 80 euro përmes ofertës së “Sharr Travel” ju do t’i kaloni 2 natë të pa harruara në resortin më të mirë turistik në bregdetin e Durrësit “Grande Blu Fafa”.

Në këtë ofertë të pa parë deri më tash, ku për dispononim e klientëve do të kujdeset këngëtarja e mirënjohur “Pro Band” dhe Ganja si dhe grupi ju do të përfitoni 2 natë akomodim, ku në ofertë përfshihet mëngjesi, darka si dhe shfrytëzimi i SPA-se e cila është më moderne në Shqipëri.

Përfaqësues të kompanisë “Sharr Travel” kanë bërë të ditur se interesimi i qytetareve për të kapur ketë super ofertë është shumë i madh, andaj sipas tyre rezervimi duhet të behët sa më shpejt që është e mundur, pasi që numri është i limituar.

“Kjo është një super ofertë dhe për të përfituar qytetaret duhet të bëjnë rezervimin sa më shpejt direkt në zyrat e kompanisë ‘Sharr Travel, pse përmes numrave zyrtare të kompanisë” kanë thënë zyrtare të kompanisë në fjalë

Për informata kontaktoni në:

038 / 610 – 015

049 / 610 – 015

044 / 610 – 015

044 / 542 – 029

029 / 224 – 016

Ose na vizitoni në zyrat direkt:

Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,

Prizren, përballë stacionit të autobusëve

Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera