[wp-story]

Lajme

Shaip Kamberi: Serbia nuk është demokratike, cenon të drejtat e Shqiptarëve

Shaip Kamberi: Serbia nuk është demokratike, cenon të drejtat e Shqiptarëve
20:45 | 29 Tetor 2020

Deputeti shqiptar në parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, ka thënë se Serbia nuk është demokratike dhe se institutcionet serbe cenojnë të drejtat e Shqiptarëve dhe pakicave tjera.

Këto komente ai i bëri në Debat Plus.

“Potencova problematikat kryesore me të cilat ballafaqohen shqiptarët në Luginë. Vuçiqi kurrë nuk ka treguar vullnet për të zgjidhur problemet tona. Ai dhe të tjerët po duan t`i ikin përgjegjësisë. E verteta është se Serbia nuk eshte demokratike dhe cenon të drejtat e Shqiptarëve. Të gjitha raportet flasin për një diskriminim që Serbia ua bën pakicave”, tha ai.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera